Пливање

Меѓунарoден пливачки митинг “Император Куп 2019”

На 25.08.2019 на отворениот базен Император во Битола ќе се одржи Меѓунарoдниот пливачки митинг "Император Куп 2019". Во продолжение ги имате пропозициите: Pokana

Официјални резултати од 2рата трка од Македонскиот куп во далечинско пливање

Вкупен пласман после 2та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање Официјални резултати од 2та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање Официјални резултати од 1та трка

Втор круг од Македонскиот куп во далечинско пливање и Интернационалниот Олимписки пливачки маратон

На вториот круг од Македонскиот куп во далечинско пливање и Интернационалниот Олимписки пливачки маратон  кој се одржа во Охрид победници во категории се: 10км трка -

Втора трка од Македонскиот куп во далечинско пливање

На 10.08.2019 ќе се одржи втората трка од Македонскиот куп во далечинско пливање исто така на Охридското езеро но овој пат на кружна патека од

ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ од првата трка на Македонскиот куп во далечинско пливање Охрид 02.08.2019

После добивање на официјалните резултати од техничкиот организатор на Илинденскиот куп,Пливачкиот клуб Охридски бранови 2008,според порпозициите на Националната пливачка федерација за Македонскиот куп во далечинско

Резултати-Илинденски пливачки маратон Охрид 2019

Официјални резултати од  Илинденски куп кој е дел и од Македонскиот Куп во далечинско пливање: 16г и постари Машки: Божидар Мирчевски ВиП Работнички Женски: Јана Костадиновска ПК Младост 15г и помлади Машки: 1.Симон

Ватерполо

Младите ватерполисти на квалификации за ЕП

Младинската ватерполо репрезентација на Македонија во периодот од 24 до 27 мај учествува на квалификациониот турнир за пласман на Европското Првенство за ватерполисти под 19 години кој

Youtube Видеа

Рекордерка на 12 години - пливајте за да бидете здрави 01:42
Печат - Александар Маленко 31:28
00:00
Пливачки митинг „Бета Спринт“, 50 м. пеперутка 00:35
Македонски куп во далечинско пливање во Велешкото езеро 01:48
Marko Blazevski - Swimmer - Macedonian Participant at the Olympics in London 2012 10:44
Top