Пливање

4ти круг на трки од Македонскиот куп во далечинско пливање

По завршување на 4от круг на трки од Македонскиот куп во далечинско пливање кој се одржа на 15.09.2019 на Велешкото езеро Младост,победници во категории се

Официјални резултати од 4от круг на Македонскиот куп во далечинско пливање.

Официјални резултати од 4от круг на Македонскиот куп во далечинско пливање: Официјални резултати од 4та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање  

6ти Велешки пливачки маратон

На денешниот 6ти Велешки пливачки маратон кој оваа година беше и Меѓународен а воедно беше и финале на Македонскиот куп во далечинско пливање победници во

15.09.2019 на Велешкото езеро – Младост ќе се одржи 6от Велешки маратон

Утре 15.09.2019 на Велешкото езеро - Младост ќе се одржи 6от Велешки маратон кој повторно е дел од Македонскиот куп во далечинско пливање. Оваа година Велешкиот

Свечен пречек и афирмација на Евгениј Поп Ацев

Националната Пливачка Федерација приреди свечен пречек во чест на 3та титула победник во Светскиот куп на ФИНА во Ултра серијата на маратони и  му додели

Последна трка од ФИНА Ултра серијата на маратони

На последната трка од ФИНА Ултра серијата на маратони која се одржа на патеката од Капри до Наполи на 07.09.2019 нашиот репрезентативец Евгениј Поп Ацев

Ватерполо

Младите ватерполисти на квалификации за ЕП

Младинската ватерполо репрезентација на Македонија во периодот од 24 до 27 мај учествува на квалификациониот турнир за пласман на Европското Првенство за ватерполисти под 19 години кој

Youtube Видеа

Рекордерка на 12 години - пливајте за да бидете здрави 01:42
Печат - Александар Маленко 31:28
00:00
Пливачки митинг „Бета Спринт“, 50 м. пеперутка 00:35
Македонски куп во далечинско пливање во Велешкото езеро 01:48
Marko Blazevski - Swimmer - Macedonian Participant at the Olympics in London 2012 10:44
Top