Пливање

Евгениј Поп Ацев, прогласен за најдобар спортист на Град Скопје

Нашиот Репрезентативец во маратонско пливање, Евгениј Поп Ацев е прогласен за најдобар спортист на Град Скопје. Денес Сојузот на спортови на Град Скопје по повод ослободувањето

Нов Кадетски и Младински рекорд во дисциплината 4×50м мешано

Неофицијално,поставен нов Кадетски и Младински рекорд во дисциплината 4x50м мешано од страна на штафетата на ПК Скопје во состав Неделковска,Неделковска,Ангеловска и Жунгулова на Меѓународниот пливачки

Меѓународен пливачки митинг “Куп на Зрењанин”

На третиот ден од Меѓународниот пливачки митинг "Куп на Зрењанин",во финалната трка од 100м мешано,членката на ПВК Орион од Скопје п Блажевска ЕминоваМиа постави нов

Нов Кадетски и Младински рекорд во дисциплина 100м

Неофицијално,членката на ПВК Орион од Скопје постави нов Кадетски и Младински рекорд на Македонија во дисциплината 100м слободно со време од 56:98. Таа во финалето на

Нов Кадетски и Младински рекорд

Неофицијално,членката на ПВК Орион од Скопје Блажевска Еминова Миа во полуфиналната трка во дисциплината 100м слободно на Меѓународниот пливачки митинг "Куп на Зрењанин" постави нов

Меѓународен пливачки митинг “13 Ноември”

На Меѓународниот пливачки митинг "13 Ноември" кој се одржа овој викенд ,19-20.10.2019 на базенот Борис Трајковски во организација на Пливачкиот клуб Бета Шаркс од Скопје

Ватерполо

Младите ватерполисти на квалификации за ЕП

Младинската ватерполо репрезентација на Македонија во периодот од 24 до 27 мај учествува на квалификациониот турнир за пласман на Европското Првенство за ватерполисти под 19 години кој

Youtube Видеа

Рекордерка на 12 години - пливајте за да бидете здрави 01:42
Печат - Александар Маленко 31:28
00:00
Пливачки митинг „Бета Спринт“, 50 м. пеперутка 00:35
Македонски куп во далечинско пливање во Велешкото езеро 01:48
Marko Blazevski - Swimmer - Macedonian Participant at the Olympics in London 2012 10:44
Top