Критериуми

Критериуми за настапи на пливачите на меѓународни натпреварувања

Во продолжение се критериумите за настап на пливачите на меѓунароните пливачни натпреварувања и првенства усвоени од одборот за пливање при Пливачката Федерација на РМ

normi_dalecinsko_2018