Новогодишен пливачки митинг

На ден 28.12.2011 (Среда) на Олимпискиот базен во Скопје со почеток во 16:00ч ќе се одржи вториот “Новогодишен пливачки митинг” во организација на Пливачката федерација на Р.Македонија.

Најдобар пливач/пливачка е тој/таа со најмногу освоени први места, а во случај да има натпреварувачи со ист број на победи се зема збирот на освоени бодови по дисиплина.

Категории:

2002 и помлади М/Ж – категорија Г

2000/01 М/Ж – категорија Е

1998/99 М/Ж – категорија Д

1996/97 М/Ж – категорија Ц

1994/95 М/Ж – категорија Б

1993 и постари – категорија А

Последно освежено ( Среда, 28 Декември 2011 16:36 )