Започна пријавувањето за Охридскиот Маратон 2014

Oвогодинешниот Охридски Маратон по 28-ми пат ќе се одржи на 23 август. Пријавувањето за маратонот сеуште трае, а подготовките за маратонот оваа година се во полн ек. Пливачката федерација на Република Македонија, заедно со овогодинашните спонзори и поддржувачи на маратонот и овој пат ќе се потруди да го организира овој настан на најпрофесионално ниво, онака како што му доликува на еден маратон од вакви рамки.

 

Формата за пријавување, како и за превоз на пливачите може да се најдат на линковите подолу, на англиски јазик.

mkd_entry-2014

mkd-travelform-2014