Покана

Почитувани,

Во вторник, 28.11.2017, во Градска кафеана „Фурна“, во Скопје во 12.30 часот ќе се одржи медиа бранч со новинари со претседателот на Пливачка Федерација на Македонија, Александар Маленко.

На самиот настан ќе се разговара за чекорите кои Пливачката федерација на Македонија планира да ги преземе за да го зајакне пливањето како спорт во државата.

Покануваме претставници од Вашата редакција да го проследат настанот и да известуваат за него.