Интернационален Пливачки Митинг Св.Никола Ниш

На Интернационален Пливачки Митинг Св. Никола во Ниш, Република Србија, учествуваа македонски пливачи од повеќе клубови.

Највредни резултати и рекорди по категории остварија Миа Блажевска и Андреј Стојановски.