Потребна документација за регистрација на пливачи

Потребна документација за регистрација на пливачи во пливачки клубови членки на Пливачка Федерација на Македонија за 2018 год. во преоден рок 25.12.2017 – 25.01.2018 год.

Преземете го документот тука: Пријава за регистрација_2018