Известување за пливачки клубови членки на ПФМ

Почитувани членки на Пливачката Федерација на Македонија

Ве известуваме дека техничкиот состанок на делегатите на Зимското Државно првенство ќе се одржи во 7 часот и 45 минути на 03.03.2018 (сабота) за време на распливувањето во просториите на базенот во Куманово.

Воедно ве известуваме дека пливачите кои ќе настапат на првенството ќе бидат ослободени од плаќање на стартарина.

Присуството на состанокот е задолжително за сите делегати од клубовите кои ќе настапат на првенството