ЛЕН Меѓународен Пливачки Митинг “Теута”

Пливачката кадетска репрезентација на Македонија од утре попладне до недела учествува на ЛЕН Меѓународен Пливачки Митинг “Теута” Драч Р.Албанија

 

  • Тренер – Владимир Пејковски
  • Потпретседател на ПФМ (пливање)
  • Антониј симоновски
  • Ана Марија Пејчиновска
  • Ева Петровска
  • Андреј Стојановски