ЛЕН Меѓународен Пливачки Митинг “Теута” – Резултати

Огромно браво за нашата пливачка репрезентација која на Меѓ. Лен Пливачки Митинг “Теута” 2018г Драч Р. Албанија освоија преку 15 медали, од кои 10 златни.

За најдобра пливачка на турнир е прогласена нашата 14 годишна Ева Петровска која исплива свои најдобри резултати..