Известување за национални првенства

Почитувани,

Ве известуваме дека Националното првенство во пливање за сениори-ки, младинци-ки и Националното првенство за кадети-ки, пост. пионери-ки и помл. пионери-ки кои според Програмата и Календарот на Пливачка Федерација на Македонија требаше да се одржат на базенот Билјанини Извори во Охрид, заради технички причини ќе се одржат во Скопје на Олимписки базен Центар, во истите термини и тоа:

  • Национално првенство за сениори-ки и младинци-ки на 30.06.2018 и 01.07.2018
  • Национално првенство за кадети-ки, пост. пионери-ки, помл. пионери-ки на 07-08.072018

Во прилог ги имате програмите на првенствата и инифицирани пријави:

Со почит
ПЛИВАЧКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА
Претседател на Одбор за пливање
Пејковски Владимир