ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пливачка Федерација на Македонија согласно календарска програма за натпреварувачка сезона 2018г на 18ти Август ќе одржи Интернационален Пливачки Маратон 10км Охрид Македонија.

Во прилог превземете ENTRY FORM

Пријавување најдоцна до 31ви Јули 2018г на официјален Email на ПФМ

Дополнителни информации и General Info Bulletin по завршување на рок за пријавување.