ФИНА-ПФМ пливачки камп

Успешно заврши 10дневен ФИНА-ПФМ пливачки камп во Охрид, на кој присуствуваа 18 пливачи предводени од тренерите Владимир Пејковски и Томи Стегановски.

Посакуваме овој проект во соработка со ФИНА да прерасне во традиција и прерасне во Меѓународен пливачки.