Македонски Куп во Далечинско Пливање Велес 2018г

Почитувани,
Со огромно задоволство Ве покануваме да земете учество на 5-от “Велешки пливачки маратон”, кој ќе се одржи на 15.09.2018г (сабота) на езеро “Младост” – Велес
Сите подетални информации ги имате во прилог (attach)
телефони за контакт
Пливачка федерација на Македонија
  • Александар Маленко…077-846-444
  • Томи Стефановски……070-331-802
  • Владимир Пејковски…070-338-863
Велешки пливачки Маратон
  • Иле Попов………………070-863-735
  • Роберт Папазов……….077-520-353
  • Петре Петрушевски….075-330-301