ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пливачка Федерација на Македонија со гордост објавува дека и официјално од 1ви Октомври 2018г до 2021г 30ти Септември ќе биде дел од раководни функции во Медитерански Пливачки Федерации преставена од Нашиот Претседател Александар Маленко.

Со ова се докажа целокупниот труд и професионализам на ПФМ раководство во овој изминат 10 месечен период за доброто на Македонско Пливање.