Пливачка федерација организатор на Европски Лен Куп 2019

Пливачка Федерација на Македонија со
гордост објавува дека официјално е
организатор на Европски Лен Куп
олимписка дисциплина 10км Охрид- 18
Август 2019г

Повеќе информации на web страната на ЛЕН
http://www2.len.eu/?p=13282