Андреј Стојановски добитник на 13та Ноемвриска Награда

Андреј Стојановски добитник на 13та Ноемвриска Награда од Град Скопје. Пливачка Федерација на Македонија горда на успесите на Наш пливач Андреј Стојановски за 2018г.

Посакуваме во иднина за сите наши млади пливачи уште подобри резултати и успеси за нашата Држава.