Зимско национално првенство во Македонија (25м)

Пливачка Федерација на Македонија организира “Зимско национално првенство во Македонија (25м)” кое ќе се одржува во период од 21 – 23.12.2018 на локација VIP базен, СРЦ Борис Трајковски – Скопје.

За повеќе информации, како начин на пријавување, програма, право за настап и друго, прочитајте го приложениот документ.

Зимско национално првенство во Македонија (25м)