Пријави за Национално Првенство во Далечинско Пливање (зимско)

Во Сабота 29.12.2018 организирано од Пливачка Федерација на Македонија ќе се одржи Национално Првенство во Далечинско Пливање (зимско) 2018 год.

2,5км-Категорија 2003-2006г

5км- категорија 2002г и постари

Натпреварот ќе се одржи на Вип Базен СРЦ -Борис Трајковски со почеток во 16ч.

Пријави на натпреварувачи до 28.12.2018г(Петок) 23:59 на официјален Емаил- office@pfm.mk