Фина официјална школа за Судии во пливање

Македонија за првпат и официјално доби организација на Фина официјална школа за Судии во пливање, која ќе се одржи 22-23 Февруари 2019г во Скопје.

Сите регистрирани судии во ПФМ имаат право на учество, согласно нивна навремена пријава во судиска комисија при ПФМ.

МЕМОРАНДУМ