Програма и Календар на Натпревари на ПФМ за 2019 година

Со Одлука на Управен Одбор на ПФМ од 28.01.2019 година, стапува на сила Програмата и Календарот на Натпревари на ПФМ за 2019 година. Целата програма ја имате на следниот линк.

PFM KALENDAR 2019