Младинска Балканијада во пливање

Македонија викендов во Кавала-Грција ќе биде учесник на Младинска Балканијада во пливање.

Наши претставници ќе бидат:

Ана Јаневска

Јован Илиевски

Тренер Лука Мосер

Шеф на Делегација Андреј Селезенев

Посакуваме најдобри резултати, рекорди и минимум А финале.