Националното летно првенство, Олимписки базен Центар

На Националното летно првенство кое се одржа на Олимпискиот базен Центар најдобри пливачи во поединечна конкуренција се следните:
Мажи:
Сениори-Деркоски Филип П.В.К.Орион
Младинци-Стојановски Андреј
Кадети-Стојановски Андреј
Постари пионери-Јанковски Јован П.В.К.Орион
Помлади пионери-Ѓуретановиќ Никола Вардар 2018
Жени:
Сениорки- Блажевска Еминова Миа П.В.К.Орион
Младинки-Блажевска Еминова Миа П.В.К.Орион
Кадетки-Блажевска Еминова Миа П.В.К.Орион
Постари пионерки-Блажевска Еминова Миа П.В.К.Орион
Помлади пионерки-Китановиќ Ива П.В.К.Орион
На следните линкови можете да ги симнете пдф документите од резултати, медали, статистика: