Летниот Младински Олимписки Фестивал, Баку

Денес за Баку,каде ќе се одржи Летниот Младински Олимписки Фестивал замина нашиот пливач Андреј Стојановски кој заедно со својот тренер Томи Стефановски ќе биде дел од Младинскиот Олимписки Тим.
Андреј ќе настапи во трките на 200м градно на 22.07.2019 и 200м мешано на 23.07 2019.
Сите резултати,видео линкови и известувања за Фестивалот може да ги следите на линкот подоле: