Летниот Младински Олимписки Фестивал,Баку

Со денешниот ден завршуваат пливачките натпревари на Летниот Младински Олимписки Фестивал кој се одржува во Баку,Азербејџан.
Единствениот наш претставник Андреј Стојановски ги постигна следните резултати:
200м градно 2:33:80
200м мешано 2:19:64