Резултати-Илинденски пливачки маратон Охрид 2019

Официјални резултати од  Илинденски куп кој е дел и од Македонскиот Куп во далечинско пливање:
16г и постари
Машки:
Божидар Мирчевски ВиП Работнички
Женски:
Јана Костадиновска ПК Младост
15г и помлади
Машки:
1.Симон Поповски ПК Вардар 2018
2.Јаков Велковски ПВК Орион
3.Борјан Давковски ПФМ
Женски:
1.Калина Стојановска ПФМ
2.Ивана Неделковска ПК Скопје
3.Јована Неделковска ПК Скопје
Линк: