ОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ од првата трка на Македонскиот куп во далечинско пливање Охрид 02.08.2019

После добивање на официјалните резултати од техничкиот организатор на Илинденскиот куп,Пливачкиот клуб Охридски бранови 2008,според порпозициите на Националната пливачка федерација за Македонскиот куп во далечинско пливање:

Пропозиции Македонски куп во Далечинско пливање 2019

Ова се официјалните резултати во сите категории на натпреварувачи:

Официјални резултати од 1та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање