Официјални резултати од 2рата трка од Македонскиот куп во далечинско пливање

Вкупен пласман после 2та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање

Официјални резултати од 2та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање

Официјални резултати од 1та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање