Меѓунарoден пливачки митинг “Император Куп 2019”

На 25.08.2019 на отворениот базен Император во Битола ќе се одржи Меѓунарoдниот пливачки митинг “Император Куп 2019”.
Во продолжение ги имате пропозициите: