25.08.2019 трет круг од Македонскиот куп во далечинско пливање

Почитувани
На 25.08.2019 на Мавровското езеро ќе се одржи третиот круг од Македонскиот куп во далечинско пливање.
За истото е предвиден превоз за натпреварувачите,маица и ручек после трката.
Затоа ве молиме во пријавата за натпреварувачи да ставите и број на маичка.
Подоле во мејлот ги имате пропозициите
Со почит
Александар Филипчев
Претседател на Национална пливачка федерација