5то Светско првенство во пливање за глуви и наглуви лица

Нашиот Репрезентативец Андреј Стојановски ќе ја претставува нашата Држава на 5то Светско првенство во пливање за глуви и наглуви лица кое се одржува во Сао Паоло Бразил од 25-31.08.2019.

На линкот подоле ги имате сите потребни информации за Светското првенство.