Официјални резултати од 3от круг на Македонскиот куп во далечинско пливање

Официјални резултати од 3от круг на Македонскиот куп во далечинско пливање кој се одржа на мавровското езеро на 25.08.2019 и вкупен пласман после 3от круг од Македонскиот куп во далечинско пливање.

Официјални резултати од 3та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање

Вкупен пласман после 3та трка од Македонскиот Куп во далечинско пливање