Евгениј Поп Ацев победник на ФИНА Светската серија на Ултра маратони

Евгениј Поп Ацев победник на ФИНА Светската серија на Ултра маратони 2019 година.
Ова е трет пат Евгениј да е Победник на ФИНА Светската серија.
Честитки