Меѓународен пливачки митинг “Делфин Спринт 2019”

На 29.09.2019 Недела во организација на ПК Делфин од Скопје ќе се организира Меѓународниот пливачки митинг “Делфин Спринт 2019” кој ќе се одржи на Олимписки базен Центар во Скопје.
Во продолжение ги имате пропозициите за митингот