Медитерански Куп КОМЕН на отворени води

На Медитеранскиот Куп КОМЕН на отворени води  за пливачи родени 2004/2005 кој се одржа во Ларнака,Кипар нашиот репрезентативец Андреј Стојановски го зазема одличното 6то место во конкуренција на пливачи од Шпанија,Италија,Израел,Малта и Кипар

 

http://koek.org.cy/15th-cyprus-international-swimming-marathon-mediterranean-open-water-swimming-cup-lanrnaca-5-6-october-2019/