15ти Кипарски Интернационален маратон во категорија Мастерс

Во Ларнака,Кипар на 15от Кипарски Интернационален маратон во категоријата Мастерс 44-49 години на трката од 2,5Км,Томи Стефановски го освои 1то место.
Честитки