Известување

Националната пливачка федерација по повод новите случувања ќе одржи прес конференција утре Четврток 10.10.2019 во АТК Премиум клубот на базенот Борис Трајковски со почеток во 11:00.
Ги покануваме сите заинтересирани медиуми,спортски работници и љубители на пливањето да присуствуваат на пресконференцијата
Со почит
Национална пливачка федерација
Претседател
Александар Филипчев