Нов Кадетски и Младински рекорд во дисциплината 4×50м мешано

Неофицијално,поставен нов Кадетски и Младински рекорд во дисциплината 4×50м мешано од страна на штафетата на ПК Скопје во состав Неделковска,Неделковска,Ангеловска и Жунгулова на Меѓународниот пливачки митинг “Степ Куп” кој се одржува во Приштина.

Официјални резултати: