Меѓународен пливачки митинг “Скопје Опен”

Овој викенд 16-17.11.2019 на базенот Борис Трајковски ќе се одржи Меѓународниот пливачки митинг “Скопје Опен” во организација на Пливачкиот Клуб Скопје од Скопје.
Утринските квалификации почнуваат во 09:00  а финалните трки во 17:00.
Линк за резултати во живо: http://Skopje_Open_2019 – SPLASH Meet Manager 11