Традиционален Пливачки митинг “Немо Куп”

Овој викенд,30.11 и 01.12.2019 на базенот Борис Трајковски,во организација Пливачкиот Клуб Делфин од Скопје ќе се одржи традиционалниот Пливачки митинг “Немо Куп”.
Овој митинг се одржува 15та година по ред и е еден од најстарите пливачки натпревари кои се одржуваат во Македонија.
Линк за резултати во живо: http://index.html
Пропозиции и Пријавен документ: