Зимско Национално Првенство во пливање во мали базени

На 14-15.12.2019 на базенот Борис Трајковски ќе се одржи Зимското Национално Првенство во пливање во мали базени.Првенството е екипно и поединечно и ќе биде за сите старосни категории:
Сениори/ки – пливачи/ки родени 2000 и постари
Младинци/ки – пливачи/ки родени 2001 и помлади
Кадети/ки – пливачи/ки родени 2003 и помлади
Постари пионери/ки – пливачи/ки родени 2005 и постари
Помлади пионери/ки – пливачи/ки родени 2007 и помлади
Трките во утринските делови почнуваат во 09:00 а во попладневните делови во 17:00,распливувањето почнува 1 час порано.
Пропозиции и Одлука за настап на Зимското национално првнство