Повик

Се повикуваат сите клубови-членки на Националната пливачка федерација да достават список на своите пливачи поради регистрирање на истите за натпреварувачката 2020 сезона.
Потребни се информации:
Име и Презиме на пливачот
Име на Родител
Година и Дата на раѓање.