Состанок на Управниот одбор

На последниот состанок на Управниот одбор  на Националната пливачка федерација одржан на 05,02,2020,водејќи се според постигнатите резултати во 2019г и според критериумите зададени од страна на Одборот за пливање и Управниот одбор,списокот на Категоризирани пливачи според исполнети критериуми кои може да користат бесплатни Репрезентативни  термини на базенот Борис Трајковски е следен:
1.Евгниј Поп Ацев ПК Вардар 2018
2.Андреј Стојановски ПК Скопје
3.Александар Илиевски ПК Нептун
4.Филип Дерковски ПВК Орион
5.Иван Симоновски ПК Аква Про
6.Антониј Симоновски ПК Бета Шаркс
7.Стефан Цветковски ПК Скопје
8.Андреј Стојановски ПК Нептун
9.Миа Крстевска ПВК Орион
10.Ева Петровска ПК Аква Про
11.Калина Стојановска ПК Нептун
12.Јана Милковска ПК Вардар 2018
13.Миа Блажевска Еминова ПВК Орион
14.Катја Танасковска ПК Бета Шаркс
15.Ива Китановиќ ПВК Орион
16.Софиа Дамјанова ПК Октопод
Исто така на тренинзите може да присуствуваат следните тренери:Среќко Пауновиќ,Томи Стефановски,Методија Ангелевски,Ладислав Арнаудовски,Јане Карајованов,Горан Стаменов и Илија Стојановски