Првиот “Нептун Куп”

Овој викенд 29.02-01.03.2020 во организација на ПК Нептун од Скопје ќе се одржи првиот “Нептун Куп” на базенот Борис Трајковски.
Во Сабота натпреварите започнуваат во 17:00 додека во Недела започнуваат во 09:00
Во продолжение имате линк за следење на резултати во живо и пропозиции на митингот.