Соопштение од Светската антидопинг агенција WADA

Светската антидопинг агенција WADA излезе со соопштение во однос на моменталната ситуација со коронавирусот со што направи дополнителни ажурирања и одговори на сите прашања на спортистите во однос на протоколот на тестирање.

https://www.wada-ama.org/en/covid-19-updates