Известување.

Се известуваат сите клубови членки на Националната пливачка федерација до 12.05.2020 Вторник да ги испратат своите решенија за дејност спорт на следните електронски адреси:
aleksandarf@yahoo.com и vardarswim_b@hotmail.com
Истите се потребни за втората мерка пакети за помош на спортот односно Финансиска помош на спортски клубови.
Повеќе на врската⤵️