Официјални резултати од 3та трка од Македонскиот куп во далечинско пливање

Официјални резултати од 3та трка од Македонскиот куп во далечинско пливање која се одржа на 29.08.2020 во Маврово.
Технички организатор беше ПК Бета Шаркс од Скопје.
На трката учество земаа 45 пливачи од 11 клуба од Македонија и членки на Нуркачкиот клуб Врело од Скопје.
Воедно се одржа и промотивна трка од 800 метри на која учество земаа пливачи родени 2009 и помлади.