После 3 исплива и трки од Македонскиот куп во далечинско пливање,табелата со бодови и водечки во своите категории

После 3 исплива и трки од Македонскиот куп во далечинско пливање,табелата со бодови и водечки во своите категории се следните пливачи:
Категорија 1(пливачи родени 2002 и постари)
Деркоски Филип П.В.К.Орион
Категорија 2(пливачи родени 2003-2005)
Мажи:
Тануровски Давид П.В.К.Орион
Жени:
Костадиновска Јана ПК Нептун
Категорија 3(пливачи родени 2006-2008)
Мажи:
Велков Михаил ПК Нептун
Жени:
Дамјанова Софиа ПК Октопод
 Официјална табела: